Wednesday, March 17, 2010

www homosexualitate ro

dragele mele nu rataţi pagina:

http://www.homosexualitate.ro/

Citiţi şi vă minunaţi de prostiile şi minciunile debitate acolo.

1) "Cercetările ştiinţifice arată că homosexualitatea nu este înnăscută": minciună. Nicio cercetare serioasă nu va susţine că a descoperit mecanismele homosexualităţii. Deci mai pe româneşte: nu se ştie 100% de ce suntem homosexuali. Ultimele cercetări par să indice că suntem din născare aşa.

2) "Întrucât atracţiile şi comportamentul homosexual sunt nişte condiţionări psihologice, ele se pot reduce şi elimina din viaţa persoanei, dacă persoana doreşte aceasta şi este dispusă să îşi asume un proces de cunoaştere personală şi auto-educare, care începe cu o informare corectă."  Minciună.  APA (Asociaţia Psihologilor Americani, http://www.apa.org/) recomandă psihologilor să evite să le spună clienţilor că orientarea sexuală poate fi schimbată, deoarece nu există suficiente dovezi că acest lucru poate fi înfăptuit. Şi când am spus APA am spus totul.
Uitaţi aici dacă nu mă credeţi (din păcate în engleză):
http://www.apa.org/news/press/releases/2009/08/therapeutic.aspx
Cu alte cuvinte eu sunt psiholog american şi asociaţia mea îmi recomandă să nu spun clientului că orientarea sa sexuală poate fi schimbată. Dar noi suntem în România şi dacă la ăia de peste ocean li s-au sucit minţile psihologii noştri mai sunt încă întregi la minte. Şi cu siguranţă vor reuşi ce nu au putut americanii.
Serios vă spun acum: nu vă încredeţi în escrocii care susţin că vă pot schimba. Veţi suferi şi este posibil să vreţi să vă luaţi viaţa. Trăiţi sexul aşa cum îl simţiţi, nu sunteţi bolnave. Homosexualitatea a diispărut de multe zeci de ani din prestigiosul nomenclator al bolilor de cap al americanilor. Sunteţi în regulă, credeţi-mă pe mine, sora voastră fidelă.

"HOMOSEXUALII ŞI NEGRII PREZINTĂ UN RISC MAI MARE DE INFECTARE CU HIV"

Râd şi curcile. Homosexualii au fost primii care au conştientizat pericolul. De aia ne protejăm. Negrii? asta vine direct de la rasiştii albi din State (e un articol scris de un american).

Site-ul e plin de asemenea tâmpenii, eu vă sfătuiesc să nu vă enervaţi, ci să vă râdeţi.

Ia uite una şi mai gogonată:

"În ceea ce priveşte homosexualitatea, aceasta nu este o boală, ci mai degrabă un comportament rezultat în urma interacţiunii unei multitudini de factori din viata persoanei în cauză - relaţii familiale deficitare, influente sociale, un eventual abuz sexual şi posibile influente biologice, care însă nu s-au descoperit (nu s-a descoperit nici o genă a homosexualităţii). "

Deci nu suntem bolnave. Bun, dar totuşi ori ne-a violat cineva când eram domnişoare, ori aveam un tată alcoolic care o bătea pe mama, etc etc. Ce nu vă aduceţi aminte de aşa ceva? Băi habar nu aveţi: aţi uitat şi tre' să vină un nene psihologu' să stea de vorbă cu voi să descopere.

Aaa, mai sunt nebunele alea din familii de pocăiţi americani, care cică sunt bulangioaice. Acolo parcă totuşi nu se băteau părinţii, ba chiar mergeau în fiecare duminică la biserică, cu tot cu odrasle. Şi ceteau din Biblie şi se rugau în fiecare zi. Şi parcă totuşi odraslele nu au fost abuzate sexual. Oare care să fie explicaţia că sunt copii gay în familiile astea? Ba mai există şi un episcop homosexual, votat de enoriaşi. Au înnebunit de-a binelea unii, i-a dus Satana pe drumul pierzaniei.

Cam asta despre http://www.homosexualitate.ro/

Al cui e domne site-ul?
Alianţa Familiilor din România (care se simt ameninţate de noi bulangioaicele).

http://www.alianta-familiilor.ro/

Pagina acestei asociaţii abundă de literatură şi cuvinte de la pocăiţii americani (spun pocăiţi pe înţelesul tuturor, dar e vorba de fapt despre extremişti creştini, nu toţi pocăiţii suferă la mansardele lor).

Bun ce se întâmplă la americani: nişte damblagii văd instituţia familiei în pericol. Clar una din cauze este bulangiii, alta e avorturile.

Bulangiii pentru că căsătoria este între un bărbat şi o femeie. La Americani neobrăzatele de bulangioaice vor acelaşi tratament instituţional ca şi heteroii, adică dreptul de a se căsători. Plătesc taxe, sunt cetăţeni şi trebuie să aibă aceleaşi drepturi ca toată lumea. Au reuşit în câteva state să se poată căsători cu acte în regulă, conform legislaţiei locale. Acuma vor să ajunga la Curtea Supremă Federală. Good luck boys and girls. Vă ţinem pumnii strâmşi fă tupeistelor. Scuzaţi ele defilează şi cu familiile lor (mămicile, tăticii şi alte rubedenii) aşa că "" nu prea se potriveşte.

Avortul pentru că Dumenzeu a dat viaţa şi ea nu poate fi răpită.

Bun acuma despre prostituţie, alcool, droguri, abuzuri sexuale, abuzuri pur şi simplu în cuplurile heterosexuale. Oare care din astea pun în pericol copiii?

Dragele mele, de multe ori am fost acidă la adresa suratelor însurate cu femei (şi voi fi în continuare, nicio grijă). Dar tre' să recunosc şi o spun cu mândrie de bulangioaică, că suntem nişte mame excelente. Mă mai plimb şi eu prin parc şi le repereez pe suratele care ne-au trădat şi s-au căsătorit. Le văd că sunt mai atente şi mai grijulii decât o mamă cu crăpătură. "Ionele nu fă aia, Ionele şterge-te la nas, Ionele mulţumeşte lu' tanti..." de-mi vine mie să le spun: da mai lasă fă pe copil să respire eşti mai rea ca o femeie biologică. În plus taţii homosexuali (numiţi mai sus surate trădătoare) gătesc, fac cumpărături, spală. Foarte mulţi homosexuali sunt profesori (instinctele materne, deh). Multe din nevestele lor suspină la telefon: dragă al meu e un tată excelent, îl ia de la şcoală, face temele cu el, găteşte, etc.

Dar dacă e să stai în gura cretinilor ăştia suntem periculoase, facem plozi ca să perpetuăm orientarea noastră sexuală. Băi cretinilor, care dintre noi credeţi că s-ar bucura ca plodul nostru să treacă prin ce am trecut noi?

Dar desigur dacă plodul vede că tăticu' dă din mâini va vrea să îl imite. Adică se va duce la şcoală şi va vorbi la colegi despre farduri, machiaje şi rujuri. Iar colegii îl vor lau în braţe şi-l vor pupa. Adică băieţaşul ăla va dori să îl înjure fiecare plod din clasa lui şi să-l facă fătălău sau poponar. Şi cu siguranţă va fi aşa de îndrăgostit de homosexualitatea tăticului că dacă va fi întrebat ce vrea să se facă când va fi mare va răspunde "homosexual".

Cu noi am lămurit-o, rămânem periculoase.

Avorturile acuma: cum să faci avort? E o crimă. Cică nu ai ce pune pe masă la copil. Prostii. Nu a murit nimeni de foame în România. Prezervativ, anticoncepţionale? Vina ta că nu le-ai folosit. Nu ai avut bani de Durex? Da' ce o pungă de 20 de bani nu era bună? O înfăşori în juru' pulii la gagiku' tău şi gata. Ce, vrea carne pe carne? Ei, ia să-şi mai pună pofta-n cui. Ce, nu vrea să recunoască copilu'? Şi de ce nu ţi-ai luat gagiku să-l duci la popă să-i citească? Nu vrea să vină? Fato îmi pare rău da' tu chiar eşti vinovată. Piei în iad, ai sucit minţile la bietu' băiat şi acu' mai vrei să faci şi avort.

Gata ho, nu mai zbieraţi la mine, la căinam şi eu pe suratele noastre cu crăpătură. Am termenat, mă întorc la bulangelile noastre.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.