Saturday, March 27, 2010

caz patologic neogen ro Borracho

http://www.neogen.ro/Borracho
Despre sexualitatea sau chiar sexul acestui om nu ştiu să vă zic mare lucru.
Mă risc un pronostic: sexualitate, pe undeva la mijloc, mai degrabă către o latură feminină puternică.
Este un caz patologic.
V-am povestit de spamul meu, trimis zilnic ca să mai pescuiesc câte un mascul rătăcit pe apele netului.

Eu către masculii feroce de pe net:
"Salut
Frumos profil, felicitari.
Imi place mult sa o sug si o fac foarte bine.
Mi-as dori mult sa te cunosc.
Id de mess: (...)
"
Acu' fetelor sunt cinstită, să ştiţi că majoritatea reacţionează absolut OK adică deloc. Unii dau ignore la profilul meu, ca să nu-i mai deranjez vreodată. Mai sunt câţiva care îmi mulţumesc de compliment şi se scuză că nu mă pot ajuta. Mai sunt unii care îmi zic în linii mari, destul de politicos însă, să îi las în pace. Mai sunt câţiva heterosexuali care sunt gata să se prostitueze, contra unor sume pornind de la 100 de lei şi mergând până la 100 de euro. Mai sunt câte unii care evident acceptă (drăguţii de ei, mânca-i-ar mama). Cei care fac urât sunt o minoritate şi nu mint când vă spun asta. Încă o dată trag concluzia că românii nu sunt homofobi.
Aici am postat evident doar homofobii, puţini la număr. Nu o să vă postez succesele, astea sunt personale, nu-i aşa? Iar prostituaţii nu cred că are rost săî mă obosesc cu ei, dar, dacă interesează pe cineva, vi-i prezint în privat, no problem.
Există însă şi cazuri patologice. Eu nu am dat decât de unul până acum, Borracho, dar e dus rău de tot săracul.
Aidoma bulangioaicelor de pe gayromeo, şi-a făcut mai multe profile. De pe unul înjură, de pe altul iubeşte. Pe neogen poţi activa şi dezactiva când doreşte inimioara ta profilul. Aşa că te apuci să înjuri în stânga şi în dreapta şi apoi dezactivezi profilul, ca să nu te deranjeze nimeni.
Pe profilul meu de pe neogen nu permit comentarii decât din partea celor pe care i-am adăugat în lista de prieteni. Dar, iată, Borracho a găsit o lacună: poate comenta pozele chiar dacă nu e în lista mea de prieteni.
Aşa că începând de la 5 de dimineaţă a pornit maşina (probabil nu doarme noaptea, o fi având crize).
Nu am păstrat nimic din ce mi-a scris dar reproduc destul de fidel.
primul cometariu
"băiete pe tine te-a lăsat nevasta, ai probleme, de tot chinui oamenii cu mesajele tale obscene".

Ei nimic grav, un comentariu de mironosiţă rănită. Şterg comentariul şi gata. Nu îl pot bloca pe Borracho deoarece între timp bineînţeles şi-a dezactivat profilul. La Neogen nu poţi bloca un profil dezactivat. Altă lacună. Îmi şi fac socotelile: iar o să şi-l activeze, iar o să publice un comentariu, iar o să şi-l dezactiveze.
Următoarea mişscare a lui Borracho: un alt comentariu, de data asta cu vorbe urâte, salutări mămicii şi alte bunătăţi de astea. Fusese deranjat că am şters primul comentariu. Şterg şi înjurăturile, asta e. Din fericire am apucat să îl prind când încă nu îşi dezactiveze profilul, aşa că l-am blocat. Na, că mai sunt şi eu norocoasă din când în când, Madam Divinitatea (dacă o exista) mai ţine şi cu bulangioacele. Mai ales cu hoaştele astea bătrâne ca mine. Borracho nu mai poate publica alte comentarii.
Cred că asta l-a scos din minţi şi i-a accentuat simptomatologia.
Descarcă poza mea, o publică la el în profil şi la textul profilului său scrie: "un obsedat care trimite mesaje obscene, intraţi pe profilul lui (adresa profil) să îl vedeţi".
Tre' să fii rău de tot dus cu pluta să faci chestii de astea.
1) mesajul vine evident din partea unui dezaxat. Nu are niciun impact, deoarece nimeni nu va fi curios să citească elucubraţiile unui nebun.
2) strici definitiv propriul profil. Borracho are deja în listă nişte biologice. Ce-o fi zicând alea dumnezeu ştie, dar eu aş fugi mâncând pământul. Adică eu mă împrietenesc cu un bărbat ("normal") care publică pe profilul lui poza unui bulangiu şi mă trimite să îi vizitez profilul. Du-te nene cu problemele tale psihice..
Semnalez neregulă către neogen la poza publicată de el şi gata. Nu mă deranjează prea tare nebunii. Mai ales că a invitat pe toată lumea să viziteze profilul meu. Cine ştie, poate pică vreun alt nebun. Nici măcar nu mă obosesc să răspund. La sonaţi nu prea ai ce să le faci, îi laşi în plata domnului. În niciun caz nu îi iei în răspăr. Nu realizezi nimic.
Bun, deci Borracho nu a avut succes, nici cu comentariile,  nici cu poza. Singurul comentariu pe care l-aş fi postat alături de poza mea pe profilul lui Borracho ar fi fost:
"persoana din imagine e o curvă penală, care suge pula." Căci de când mă ştiu am fost fată cinstită. O vină recunoscută e pe jumatate iertată.
Cred că l-a cam înnebunit chestia asta Se pune pe trimis cadouri. Iarăşi o lacună Neogen: dacă blochezi pe cineva, nu prea înţeleg de ce să îl lase să-ţi trimită cadouri. Probabil socotelile sunt că e vorba de doi amanţi care se ceartă şi unul tot trimite cadouri de împăcare sau iertare.
Aşa că Borracho in decurs de cinci mnute îmi trimite nouă cadouri: inimioare, acadele, etc etc., însoţite de mici mesaje. Doamne dusă eşti ţaţo, să-ţi pierzi timpul cu de-astea. Şi cu acuzaţii că nu îl bag în seamă şi că pe el nu vreau să îl sug. Cu invitaţii să merg la magazin şi să cumpăr acadele, dacă vreau să sug ceva. Etc. Etc.

Mare lucru şi netu' ăsta, toate dezaxatele înnoată ca peştele în baltă.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.