Wednesday, March 31, 2010

extremism creştin neogen unu_si_unu

E doar unul, nicio grijă. Are o latură compulsivă, simte mereu nevoia să latre.
http://www.neogen.ro/unu_si_unu
Cred că are legătură cu psihopatul descris într-o postare anterioară (Borracho: http://gay-in-romania.blogspot.com/2010/03/caz-patologic-neogen-ro-borracho.html).
De ce zic asta? Latura compulsiv-obsesivă, are ceva care trebuie neapărat spus, plus insistenţa la fel de obsesivă asupra unor teme descrise în acea postare: acadelele şi obscenitatea. Probabil acest psihopat are o puternică latură feminină şi proprii înclinaţii orale. Luaţi discursul de mai jos ca lupta personală pe care o duce pentru înfrângerea a ceea ce resimte în el însuşi ca ispită de la necuratul. Caz de manual.
"Ai fost la biserica saptamana asta tristule? Ai fost la doctor? Ai ceva sfant? Acadelele sunt pentru supt ! Termina cu obsecenitatile ca nu sunt toti homosexuali pe neogen! Trateaza-te si mergi la biserica sa te spovedesti. Nu mai spune mizeriile tale celor pe care nu-i cunosti ca ajungi in iad "

[editat ulterior]
Nu am nimic cu creştinii, Doamne fereşte, fiecare crede în ce vrea sau nu crede. Am ceva cu extremismul, cu fundamentalismul, cu cei care în numele unei credinţe se apucă să ucidă, să demonizeze, să stigmatizeze pentru a-şi masca propriile probleme psihice.
Psihopaţii creştini pot fi la fel de periculoşi ca şi fundamentaliştii islamici. În Statele Unite, poate ştiţi, avorturile se efectuează în clinici speciale (din motive religioase...). Să fii doctor acolo este o meserie periculoasă. De mai multe ori s-a întâmplat să fie împuşcaţi mortal doctorii de către fundamentalişti creştini. Aceştia neîndoios aveau probleme psihice. Nu au arătat nicio remuşcare la proces, erau în continuare convinşi că îndeplinesc o misiune de la Dumnezeu.
La fel şi musulmanii care proclamă Jihadul şi se aruncă în aer.
La fel şi acest biet psihopat care postează în draci sub diferite identităţi (vai am pomenit pe necuratul!) crezând că îşi urmează busola morală.
Deşi profilul său nu e accesibil decât pentru prieteni, am reuşit să iau cache-ul Google.
Un vitraliu şi un mesaj legat de lumină... Evident această persoană are probleme cu propriul inconştient, cu propriile pulsiuni, cu întunericul din ea însăşi, dezvoltă un mecanism de apărare bazat pe credinţă fanatică, etc. Nu vă chinui cu psihologie ieftină. Dar cu cât problemele lor sunt mai mari cu atât fanatismul şi eventualul pericol social sunt mai însemnate. O singură chestie încă: bărbat, 31 de ani, necăsătorit.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.