Thursday, March 18, 2010

gayromeo com enjoy28buc

Am tot postat homofobi care vorbesc frumos, dar nu am apucat sa vorbesc prea mult de apucatele de pe gayromeo.
Sunt cel puţin la fel de ţaţe cum sunt golanii de nespălaţi, cam ca unele dintre pizdele care stau pe centură şi care când sunt deranjate deschid pliscul şi vomită tot ce e mai frumos.
Primesc periodic tot soiul de complimente alese, de pildă de la asta:
www.gayromeo.com/enjoy28buc
"sa ma lingi in pizda vrei?"
Habar nu am cine e şi cu ce am deranjat-o (probabil mai are profile cu alte nume).
După ce trimite mesajul blochează accesul de la mine la profilul lui.
Cum este vorba însă de o bulangioaică mai limitată la mansardă lasă accesul public, aşa că citesc ca utilizator anonim în profilul său:
"sunt interesat de cineva serios.fitzosii sa se abtina."
Sunt convinsă că a fost asaltată de propuneri din toate direcţiile, deoarece profilul său nu are poză.
Acum fetelor hai să fim un pic serioase.
Vă faceţi un profil pe gayromeo. Foarte frumos. Vi-l faceţi ca să cunoaşteţi pe cineva nu ca să vă înjuraţi ca la uşa cortului.
În momentul în care vă faceţi şi voi un profil, fiţi şi voi mai drăguţe. Lăsaţi propriile probleme psihice la o parte, puneţi un mesaj mai amabil ca să vă contacteze cineva. Dacă puneţi un mesaj de ţaţă speriaţi şi pe puţinii care ar dori să scrie la un profil fără poză.
Nu e deloc o idee rea să vă puneţi o poză. Şi nu de la jumătate în jos, ci să se vadă faţa. Staţi liniştite, oricum se citeşte de la o poştă pe cele mai multe dintre noi că suntem bulangioaice. Vecinii, rudele, prietenii, colegii ştiu deja şi sigur dacă intră pe gayromeo atunci au şi ei ceva cu subiectul. Dacă sunt heteroi nu o să se apuce să caute de nebuni pe gayromeo. Iar dacă sunteţi arhicunoscute în lumea noastră şi vreţi să păcăliţi, nu prea aveţi pe cine.
Deci nu o să vă vadă decât persoane interesate.
Apoi chiar dacă nu v-aţi pus poză nu vă apucaţi să scrieţi disperate în stânga şi în dreapta. Cel mai probabil fie nu vi se va răspunde deloc, fie veţi primi răspunsuri urâte. Asta pentru că voi scrieţi la cei cu poză, care aşteaptă cel puţin aceeaşi seriozitate. În momentul în care cineva care a avut decenţa să pună o poză primeşte un mesaj de la un anonim cu profil de ţaţă e normal să se enerveze. Nu mai faceţi pe acritele că tot nu rezolvaţi nimic.
Apoi nu vă mai faceţi tone de profile. Nu păcăliţi pe nimeni. Mai bine lăsaţi unul şi bun. Aveţi succes bine, nu aveţi succes, începeţi să vă puneţi nişte întrebări:"unde am greşit"? Nu aruncaţi mereu vina pe restul lumii şi răutatea ei. E drept că nici mediul gay nu este cel mai de soi, dar vina este mereu şi de o parte şi de alta.
Dacă vreţi să înţelegeţi bine, dacă nu pregătiţi-vă să fiţi pe zi ce trece tot mai acre şi dezamăgite de lumea gay.
"toate nişte curve dragă".

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.