Friday, March 5, 2010

telenovela: www.gayromeo.com/Teiubesc38

Plânge şi suspină domniţa (pentru că tânără mai puţin):
www.gayromeo.com/Teiubesc38
Trăim într-o lume a iluziilor comerciale, optice ,etc. Nu mai sunt sentimente adevărate, profunzime, etc.
Iată şi lamentaţia:
"Degeaba incercam sa nu fim ipocriti pentru ca suntem…tot ce conteaza e ceea ce avem intre picioare,cate kg.de muschi ,bicepsi,tricepsi si abdomene plate avem…nu cautam un om cu care sa petreci clipe placute ci cautam un ideal doar de noi stiut…si daca se intampla sa ai parte de o partida de sex cu cineva care nu se incadreaza in standardele tale,incepe sa ti se faca scarba de tine….sau de acei oameni care nu pot fi perfecti.(asta in cazul in care exista)…sau exista posibilitatea de a te “sacrifica”…pe motiv ca imperfectul iti poate oferi o situatie financiara stabila pentru o perioada de timp…
Deci…mai degraba sunt apreciati cei care spun exact ce cauta si ma refer la sex fara implicatii…decat cei care au statusuri siropoase de parasiti , abandonati si nefericiti cand ei stiu foarte bine ce cauta.
Exista insa o problema pe care multi nu o iau in seama,nu se gandesc la ea sau pur si simplu nu au timp pentru astfel de ganduri...IMBATRANIM....si niciodata la 35 nu va mai fi ca la 19,iar la 50 ca la 35...important e cand ajungi la o varsta destul de venerabila sa te uiti imprejur si sa vezi cu ce ai ramas...si cred ca marea majoritatea ramane doar cu “amintiri”...dar singuri...uneori extrem de singuri...
"
Ce înţeleg eu din asta?  
1) că e singurică săraca. Şi eu sunt şi tu eşti şi mai mulţi suntem. Facem un club, nu-i aşa? Eu pe bocete promit că nu o pun, deşi am cu aproape 5 anişori mai mulţi decât dumneaei.
2) că nu e cerută pentru că e grasă. Suntem mai multe, eu mai puţin ea poate mai mult. Există o soluţie simplă: nu mai băga ca sparta în tine. Pune-te pe un pic de jogging.
3) că nu e cerută pentru că e mai coaptă, ca să nu zic bătrâioară. Altă soluţie simplă: nu te mai arunca la cei de 20 de anişori. Uită-te un pic şi tu prin ogradă pe la tine, la astea ca noi, mai fleşcăite. S-ar putea să te surpindă cât de puţin mofturoase suntem. Nu cumva eşti matale?
4) că totuşi nu s-a abţinut, s-a aruncat la prospătură şi că se tânguieşte că trebuie să ungă. Scumpete, şi cu pula-n cur şi cu sufletu'n rai nu prea se poate. Fii şi tu realistă.
Dar ia să recunosc totuşi că pe fond are mare dreptate. Cam alergăm toate după cai verzi pe pereţi, nu-i aşa?
Pentru final pozele. E foarte discretă, poartă ochelari fumurii şi îl aşteaptă pe Făt Frumos. Eu nu am văzut-o pe Ileana Cosânzeana cu ochelari fumurii până acum, dar deh cum zicea şi dumneaei, ce vremuri trăim:
 
 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.