Saturday, March 20, 2010

gayromeo str8XXL

Mă întorc la specimenele de pe gayromeo.
Românaşi noştri, heteroi şi nu prea, au descoperit mirosul euroilor de ceva timp. Şi dacă e atât de simplu să dai din cur, mai degrabă decât să îţi toceşti coatele pe băncile şcolilor, de ce nu?
Merge şi cu bulangii.
Aşa se face că au apărut puzderie de anunţuri în englezeşte, cu ţintă spre babetele din Occident, gata să deconteze înşurubarea unor pule de aborigeni în cururile lor fleşcăite.
Dacă îi auzi pe aceşti băieţaşi în gaşca lor, poponarii ar trebui exterminaţi. De îndată ce se deschide un portfofel bine garnisit, exterminarea se amână până după plată.
Iată şi un reprezentant al generaţiei noi:
www.gayromeo.com/str8XXL
1) băieţaşu' este heteroi
2) băeţaşu' e foarte bine dotat
Pozele ne zugrăvesc un adevărat heterosexual, care ne arată bucile, probabil ca să înţelegem că nu le va folosi nicicând, evident, exceptând cazurile în care avem în buze o bancnotă de 100 de euro.Cât despre heterosexualitatea dânsului... să i-o spună lu' mutu'.
"my huge cock is not the only thing than can impress... if u wanna find out more u know what u have to do ;)"
Dragii mei dragi,
există o secţiune de "escorte" (adică prostituaţi) pe gayromeo. Ce vă tot ascundeţi atâta după degete? Credeţi-mă, babele occidentale ştiu bine ce vor şi caută mai ales acolo. Căci nu vor să aducă în cameră indivizi care împrumută la plecare (doar dacă sunt rău de tot bătute în cap). Înscrieţi-vă cu încredere la secţiunea de curve, veţi fi mai solicitaţi.
Pozele bărbatului heteroi:

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.