Sunday, August 8, 2010

neogen ro kenshyro

Profilul meu de pe neogen se bucură în continuare de atenţie şi aprecieri.

De pilda Kenshiro Malko, îmi face declaraţii de amor pe neogen.

kenshyro 7 Aug 2010, 23:58

mha baiatule, da tu chiar esti belea ). ti'am urmarit o vreme blogul. si a venit timpul concluziei (crude dar, reala): te'ai dat pe partea "cealalta", tocmai datorita faptului ca nu te prea duce pe tine cerebelu, sa agatzi live o femeie nu? de "babardit" nici nu se pune problema ). a, si cand spun "femeie", ma refer la femeile integre, nu orice parashuta sau panarama. astea's excluse. prietenii stiu de ce eu zic sa lasi deoparte frustrarile, si sa treci la treaba (care treaba, asta tu stii). get a life dude! a real one! go out, hunt some pussy. the real ones


În cazul meu specialistul din Kenshiro a descoperit cauza homosexualităţii:
a) nu te naşti homosexual, devii homosexual.
b) devii homosexual pentru că nu eşti în stare să "babardeşti" o femeie integră. Posibile cauze lipsa de inteligenţă sau alte frustrări

Prin urmare Kenshiro mă sfătuieşte să duc o viaţă adevărată, să ies să vânez păsărici, păsărici adevărate. (aici am tradus exact ce spune în engleză).

La final Kenshiro devine ameninţător:

"PS: va trebui sa incepi sa te obisnuiesti cu gandul ca blogul tau, nu va mai fi. nu pentru mult timp
"

Întrucât la şcoală profesoara a uitat să facă exerciţii de exprimare cu Kenshiro, vă explic dedesubt ce a vrut să scrie:
"blogul tău nu va mai fi, nu peste mult timp":

La fel de frunmos ca în româneşte se exprimă Kenshiro şi în limba lui Shakespeare:
Iată că pe profilul său scrie:
"MY QUOTA: i am who i am, not what the others want me to be...
I WANT TO MEET: open minded peoples"




Un bărbat adevărat românesc este ca Kenshiro: vorbeşte englezeşte pe net, e heterosexual convins (adoră femeile orizontale), are puternice trăsături masculine, este psiholog din născare şi întotdeauna gata să sară în ajutor cu un sfat pentru homosexuali: vânaţi domne păsărici adevărate.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.