Thursday, June 21, 2012

politia poponarii si un butoi

Poliţia românească este şi ea plină de "specialişti", precum avem doctori în drept.
A fost odată angajat un domn, numit Tudorel Butoi, psiholog, şi care cunoştea în profunzime, pe lângă ce se ascunde pe sub fustele studentelor la psihologie, şi ororile comportamentelor deviante ale poponarilor din România.
Citez de pe pagina Accept-Romania, o poziţie a dlui Butoi faţă de nenorocirile care se petrec în cuplurile homosexuale:
"Legaturile [de durată dintre homosexuali, n.n] sunt de regula ocazionale si partenerii sunt capriciosi si instabili. Cand se ajunge totusi la o relatie de durata, sentimentul posesiei egoiste se exacerbeaza. Viata intr-un cuplu de homosexuali nu este usoara. Pentru un om normal, este un chin sa patrunda in locuinta unei astfel de perechi. In general este o mizerie cumplita si miroase ingrozitor. Faptul nu este intamplator. Homosexualii cu vechime sufera de incontinenta fecala. Datorita contactelor anale, sfincterele se relaxeaza [...] Durabilitatea cuplului se pastreaza prin cadouri, bani, mese, orgii. Nu o data, homosexualul isi santajeaza partenerul, de teama sa nu-l piarda, sau chiar ucide din gelozie. [...] Aici nu incape loc de gluma, de jocuri politice sau de experimente criminale."
Cu asemenea psihologi nu mă miră că Poliţia Românească are un palmares deosebit, remarcat pe plan internaţional şi în revista Nature, prestigios for de exprimare a tuturor specialiştilor din întreaga lume.
Din câte ştiu domnul Butoi nu mai este angajat al Poliţiei Româneşti. A fost înlocuit, ca la un balaur cu şapte capete, de alţii, mai mulţi şi mai valoroşi.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.