Friday, June 8, 2012

homosexualii pedofilii si biserica ortodoxa

Cretinoizii din societatea românească spun de mult şi de multe ori: "nu vrem homosexuali pe stradă, nu vrem ca si copiii nostri să ajungă poponari".
Biserica Ortodoxă s-a luptat din răsputeri să nu fie scoasă infracţiunea de întreţinere de relaţii sexuale cu o persoană de acelaşi sex din Codul Penal Român (celebrul articol 200).
Poliţia română a urmărit, filat, hărţuit, bătut, şantajat homosexuali într-o veselie. Continuă să o facă nestingherită.
Nu sunt la curent cu abuzurile din Biserica Ortodoxă împotriva copiiilor în instituţiile administrate de aceasta. Vă pot însă relata o anecdotă.
Prin anii '90 aveam un prieten care ştia bine englezeşte. S-a dus vestea despre el şi a fost rugat frumos să ajute un ierarh al Bisericii Ortodoxe Române cu nescaiva traduceri. Deh, "cinstitele" feţe ale ortodoxiei se deschideau şi ele către exterior. Acest ierarh era mereu flancat de nişte băieţi tinerei, după relatările prietenului meu, toţi aparent minori. Popa avea un comportament evident feminin, aşa de bătător la ochi, încât îţi era imposibil să nu tragi anumite concluzii desopre orientarea sa sexuală. Prietenul meu era furios, întrucât avea bănuiala că băieţii din suita ierarhului, învăţăcei ai acestuia, slujeau ierarhia ortodoxă şi în alte feluri. Nu ştiu. Noi oamenii avem tendinţa să aruncăm imediat cu noroi. Ce cred însă este că era soră.
Ca şi pentru Biserica Catolică, pentru Biserica Ortodoxă lucrul cel mai important este imaginea: îi afurisesc în public pe homosexuali şi protejează prin orice mijloc posibil pe bulangiii din propria ierarhie. Nu dintr-o dragoste neţărmurită faţă de noi poponarii, ci dintr-o frică imensă să nu iasă cu scandal.
Biserica Catoilică a făcut tot ce a putut ca preoţii pedofili să nu fie descoperiţi. I-a mutat în alte dioceze, i-a sprijinit financiar să se mute. În loc să îi dea pe mâna poliţiei. Biserica Ortodoxă urlă public şi bagă "gunoiul" sub preş în privat.
Halal societate.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.