Friday, June 8, 2012

homosexualii pedofilii si biserica (2)

Revin la ideea obsedantă a cretinoizilor de Românica. "Nu vrem homosexuali pe stradă, nu vrem ca copiii nostri să ajungă aşa".
Prezint dedesubt extrase dintr-un articol din New York Times, apărut în data de 08/06/2012, al unui psiholog şi psihanalist american, Richard Gartner, care trateaza bărbaţii abuzaţi sexual.
Autorul aminteşte cazurile de abuzuri sexuale săvârşite la o şcoală newyorkeză în anii 70 şl 80 şi solicită legiuitorilor să prelungească perioada de prescripţie pentru asemenea fapte. Au fost multe încercări nereuşite de prelungire a termenului de prescripţie şi ghici cine s-a opus? Biserica Catolică.
Termenul de prescriere trebuie prelungit, deoarece "tinerii adulţi, mai ales bărbaţii, care suferă consecinţele abuzului, nu au puterea sufletească să depună plângere".
Mulţi - susţine autorul - privesc cu un ochi sceptic poveştile relatate de victime, considerând că acestea inventează, exagerând episoade minore.
Autorul este însă de altă părere:
"În zecile de ani de experienţă de lucru cu victimele abuzurilor, am aflat că bărbaţii au nevoie de mulţi ani ca să îşi congeleze emoţiile sau să îşi mascheze stress-ul post-traumatic prin adoptarea unor comportamente autodestructive ca dependenţa de jocuri de noroc sau consumul de droguri."
Bărbaţii, victime ale abuzurilor sexuale, recunosc cu greu că au nevoie de ajutor, pentru că imaginea în societate a bărbatului este a unui individ puternic, nu a unei femei plângăreţe şi neajutorate. Bărbatul adevărat este tare şi trece cu brio peste toate vicisitudinile vieţii (cu doza de coca în buzunar, desigur).
Iată ce crede autorul despre părerea comună că abuzul schimbă orientarea sexuală a victimei.
"Părerea generală este că abuzul sexual îl face pe băiat gay, deşi există puternice dovezi că nu este aşa. Băieţii heterosexuali se întreabă de ce au fost victimele abuzului sexual şi le este frică că ar putea fi gay. Băieţii gay se grăbesc să se identifice ca gay sau decid că abuzul este cel care a cauzat orientarea lor, ceea ce le complică capacitatea de a dezvolta o identitate pozitivă ca bărbat gay.
Şi mai rău, gura lumii spune, din nou fără nicio dovadă, că victimele abuzurilor sexuale, devin la rândul lor bărbaţi abuzatori.".
Aşadar acestea sunt episoade oribile de băieţi care au fost abuzaţi sexual. Probabil victimele vor trăi toată viaţa cu această traumă. Dar nici măcar în aceste episoade părerea generală nu este corectă. Heterosexualii nu vor fi transformaţi în homosexuali.
Cât de cretin trebuie să fii să crezi că, dacă vezi doi bărbaţi sărutându-se pe stradă sau ţinându-se de mână vei dori să faci şi tu la fel, deşi te atrage păsărica?

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.