Friday, July 16, 2010

Argentina legalizeaza casatoriile gay

Senatul argentininan (cameră decizională) a legalizat căsătoriile între persoane de acelaşi sex, după ce camera deputaţilor a aprobat proiectul de lege.
Astfel Argentina devine prima ţară sud-americană în care instituţia căsătoriei nu mai e rezervată persoanelor de sexe diferite.
ştirea BBC şi un filmuleţ
De ce e important acest lucru pentru noi bulangioaicele din România?
1) Argentina este o ţară profund catolică, adesea conservatoare şi cu o cultură impregnată de machism. Şi când spunem catolică ne gândim la o opoziţie feroce a Bisericii Catolice, care este încă şi mai conservatoare decât Ortodoxa noastră.
2) Lobby-ul constant făcut de bulangioaicele de acolo a arătat că se poate şi că cea mai mare parte a lucrurilor pe lumea asta se rezolvă numai cu scandal. Uitaţi-vă în filmuleţ câte surori au stat în faţa Parlamentului şi i-au păzit să nu greşească.
3) Argentina are un preşedinte femeie. O socialistă adevărată, nu una care îşi face cruci cu şapte mâîini. Poate vă vin idei şi la Românica noastră. M-am săturat de pule în politică. (apropos pula e sinonimul prostiei, nu?). ce-ar fi să alegem pizde, sunt cu siguranţă mai inteligente..

Trebuie să fim tare proaste dacă în curând nu ştim, nu vrem, nu putem să ne obţinem drepturile. La dracu' cu sensibilităţile rănite ale heterosexualilor. Totul e pentru ei: căsătorie, respectabilitate, vizibilitate. Nu care cumva doamne fereşte să îi deranjezi cu un sărut pe stradă, darmi-te cu nunţi la Primărie. Mi se rupe  în paişpe, eu vreau nuntă la primărie, pentru că nu văd de ce un heteroi e mai în drept ca mine să se căsătorească.
 Trebuie să deveniim mult mai afirmative, mai vizibile, mai hotărâte. Ne dau afară pe uşă, intrăm pe fereastră.

Mai cu frumosu', mai cu ameninţări trebuie să le urnim pe curvele din partide. Astea urlă ca din gaură de şarpe la televizor de Băsescu, da' dacă le pui să apere căsătoriile între persoane de acelaşi sex se pişă pe ele.
Şi nu uitaţi că Băsescu în 2004 ne-a promis drepturi. Evident nu s-a ţinut de cuvânt, dar măcar a avut sânge în pulă să pună problema, deşi a urlat Cristian Tudor Popescu din răsputeri.

Cel mai ciudă mi-e de handicapatele din PSD. Cică partid de stânga, în avangarda luptei pentru democratizare şi drepturi egale pentru toată lumea. Plin de bulangioaice de altfel. Una nu mişcă un deget când e vorba de chestiuni ce ne privesc pe toate, inclusiv cururile lor.

Haideţi dragele mele să dăm din coate, Madama de Sus nu ne bagă în traistă (uite aşa cred eu că Dumnezeu e femeie şi că de fapt evreii au schimbat istoria: apendicele femeii e bărbatul).
Harta ţărilor care permit căsătorii între persoane de acelaşi sex:

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.