Friday, April 20, 2012

PNL Dugulescu si homosexualii

Vi-l mai amintiţi, dragele mele, pe Marius Dugulescu?
Este un baptist care are boală pe bulangii, un vajnic apărător al familiei "tradiţionale". Este cel care s-a străduit din răsputeri să anihileze o campanie de afişe care sensibiliza impotriva discriminării la care sunt supuse minorităţie sexuale în România.
După ce ne-a rezolvat pe noi bulangiii, Marius Dugulescu a vrut, împreună cu Sulfinica Barbu de la PDL, să rezolve şi femeile din România. Printr-o stratagemă de doi lei a încercat să pună câte piedici a putut avorturilor.
Dugulescu este pocăit. Ciudat este că, deşi pocăit, nu are, conform paginii  personale, decât doi copii. Slobozii săi şi ouăle nevesti-si pur şi simplu au refuzat, în ciuda vajnicelor eforturi ale cuplului, să mai conceapă alţi bebeluşi. Sau poate Ucigă-l toaca a împins familia Dugulescu să folosească metode contraceptive... Păcat mare, are un bilet.aisgurat în rândul din faţă la spectacolul de flăcări şi lumini al lui Scaraoţchi dacă a făcut aşa ceva.
Marius Dugulescu a trecut la PNL.
Vă vorbeam de lada de gunoi a istoriei. PNL este candidatul suprem la această ladă de gunoi şi sper ca, fetelor, să nu votaţi vreodată, dacă nu aţi căpiat, cu un partid care îl primeşte pe Marius Dugulescu, homofobul şef al deputaţilor.
Dragele mele bulangioaice din PNL, cum vă veţi simţi aşezate lângă un personaj care vă neagă prin orice fibră existenţa? Sau poate v-aţi convertit cu toatele la baptism, căci, nu-i aşa, sfinţenia lui Dugulescu atinge orice găoază.
Dragele mele femei din PNL:... Vai de avorturile voastre.
PNL: apelaţiunea liberal (liberă alegere) e o gogoaşă.
La lada de gunoi a istoriei...

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.