Tuesday, April 10, 2012

bulangiii avorturile si PDL

PDL? Sper că va fi aruncat în sfărşit la lada de gunoi a istoriei.
De ce?
Într-o isterie antifeminină Sulfina Barbu şi Marius Dugulescu propun ca femeilor să li se permită avortul numai după ce vor fi consiliate psihologic. Nici vorbă de interzicerea avorturilor se jură la TV Sulfinica, în spatele căreia se află un perete de icoane creştin-ortodoxe. Este vorba de apărarea femeilor, care nu ştiu la ce riscuri se expun făcând avort.
Aşadar Sulfinica deşi nu interzice avorturile face totul ca ele să nu se producă. Imaginaţi-vă că sunt femeie şi că m-a lăsat golanu' borţoasă. Nu este de ajuns că se uită toate târâturile de la bloc la mine ca la ultima curvă. Nu este de ajuns că mă pisează golanu' să îl dau afară. Trebuie să merg la psihologul lui Sulfinica, care îmi va arăta poze ale fetusului. Adică mă va face a câta oară să mă simt ca ultimul rahat de om. Asta vrea Sulfinica, ca toate femeile din lumea asta care au făcut avort să ştie bine că au ucis un suflet. Adică dacă au trecut peste trauma deciziei personale de a face un avort să li se mai spună şi de un inidivid / individă investit(ă) cu autoritate morală, paternă etc., cum este de obicei un psiholog, că sunt ucigaşe.
Puah....
Acuma Marius Dugulescu, acest campion al familiei şi urâtor de gay nu mă surprinde că are asemenea poziţii. Este creştin-baptist, pocăit cum zice Românaşul. Pentru el femeia tre' să stea la cratiţă şi să fete. E ciudat totuşi că în familia Dugulescu există doar doi copii, ştiut fiind că familiile de pocăiţi toarnă o grădiniţă. Oare nu cumva Marius Dugulescu foloseşte controlul naşterii, bătu-l-ar vina? L-o fi împins ucigă-l toaca să pună căciuliţă în toi de noapte. Vă reamintesc dragele mele că pentru pocăiţi (ca şi pentru catolici) metodele contraceptive sunt păcat mare. Căci, nu-i aşa, de aia ne-a făcut Dumnezeu pe pământ, ca să creştem şi să ne înmulţim.
Sulfinica vine însă din fostul partid democrat, de stânga, promotor al emancipării femeilor. Partid ai cărui membri nu simţeau nevoia desebită să apară la televizor vorbind despre avorturi în faţa unui perete de icoane. A ajuns jos de tot acest partiduleţ umflat de Băsescu.
Altă curvetă: Băsescu. În 2004 a candidat pe o platformă de stânga, care promitea drepturi pentru homosexuali. Alegerile au trecut, Băsescu a fost ales a doua oară preşedinte şi drepturile pentru homosexuali s-au evaporat odată cu alegerile. Halal.
Mai are şi tupeul să îl acuze voalat pe Ponta de ceva orientări. Nu ştiu dacă aţi văzut o emisiune de televiziune în care Băsescu ţipa că Ponta are cu siguranţă o problemă cu femeile, pentru că altfel desigur nu se explică ce are domne cu biata Roberta Anastase. Să ataci aşa o doamnă, să îi torni atâtea răutăţi.... Precis urăşti femeile.
Iar ne întoarcem la femeia româncă care e un biet bibelou pe care tre' să îl atingi cu grijă să nu se spargă. Nu vorbim de un pilon al puterii, cam escroc de felul său (a se vedea numărătoarea de la legea pensiilor), ci de o biată femeie care trebuie protejată şi respectată. Unde e adevăratul Băsescu, cel care urlă la televizor că promovează femeile sau cel care spune că un lider politic, dacă e femeie, trebuie manipulat cu mare atenţie ca să nu crape.
Un singur om a spus deschis că susţine drepturile homosexualilor în acel PDL: Monica Macovei. Săraca de ea e cam pierdută pe acolo....
Iată sper motive suficiente să nu care cumva să faceţi greşeala să votaţi cu gunoiul istoriei româneşti. Nu că ceilalţi ar fi mult mai grozavi.
Cereţi reprezentaţilor pe care îi votaţi să îşi precizeze clar poziţiile despre drepturile minorităţilor sexuale. Despre drepturile femeilor, inclusiv de a face avort fără să li se ţină predici ipocrite, etc. Obişnuiţi-vă să notaţi şi să le reproşaţi ce au promis şi au "uitat".

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.