Wednesday, October 5, 2011

huligani politie jandarmi homosexuali

Bulangiii din capitala României, plai mioritic cu renume internaţional, beneficiază de nişte boscheţi senzaţionali. Aşa suntem noi, iubitori de natură, nu ne plac hotelurile. Aplicăm vorba populară sau creştină: din ţărână ne tragem în ţărână ne-o tragem.

Unde? La şosea, cum se zice în Bucureşti, adică între Arcul de Triumf mioritic şi Piaţa Presei Libere, pe partea opusă parcului Herăstrău.

- "Unde mergem soro în seara asta?"
- "Hai pe la Arc"

Schema

Numai că în România Poliţia şi Jandarmeria este tare iubitoare de poponari, aşa că au apărut în ultimul an extrem de des pe la boscheţii sus-menţionaţi. Jandarmii apăreau călare, le fugăreau pe fete şi le mai dădeau şi amenzi.
În ultimele două săptămâni surpriză: au dispărut poliţiştii au dispărut şi jandarmii.

Din informaţiile mele (neconfirmate) a apărut un Logan înmatriculat în Ilfov, al cărui număr se termină în LUP, din care se scoboară puşti cu bâte şi care îi fugăresc pe poponari prin boscheţi. Tot din informaţiile mele, eterna soră de la boscheţi, grasa cum îi zicem noi, abonata pulii, a fugit către staţia din hartă şi a oprit un echipaj de Poliţie românească. Nu au intervenit şi a trebuit să se refugieze într-un autobuz plin de lume, în timp ce golanii încercau să o căsăpească şi urlau: "ce bă bulangiule ne dai pe mâna Poliţiei? Vrei să ne sugi pula şi ne dai pe mâna poliţiei?". Cu multă lume de faţă.
Poliţie care îţi întoarce curul, golani care dau cu bâta în tine în plină stradă, cu gabori de faţă, lume care nu intervine şi surori care o roiesc în loc să se revolte.
Vai în ce ţară interesantă, în care nu mă plictisesc niciodată, trăiesc!
Dragele mele:
1)    Legea românească obligă un echipaj de Poliţie să intervină dacă în zona respectivă s-a produs o tulburare a ordinii publice. Neintervenţia poliţiştilor, atunci când există dovezi concrete, se pedepseşte. Trebuie să reţineţi numărul de înmatriculare al maşinii respective de Poliţie şi să depuneţi plângere scrisă. Puteţi transmite o plângere chiar şi prin email către ministrul de interne. Veţi fi chemate la audieri şi să o semnaţi. Trebuie să existe cel puţin două persoane.

2) Golanii din Ilfov şi bâtele: plângere susţinută de cel puţin 2 martori (pot exista două plângeri de la persoane diferite, e suficient). Număr de înmatriculare, descriere amănunţită a felului cum arătau, felul cum erau îmbrăcaţi, etc. Cât mai multe amănunte care să servească la identificarea acestora. Plângerea poate fi depusă direct şi la Ministerul de Interne sau transmisă prin email acestuia dacă golanii din Poliţia Română vă sperie. Dacă totuşi vă este frică de reacţia poliţiştilor, pe bună dreptate, puteţi merge la Accept şi cere consiliere juridică. Nu sunaţi la ei, nu trimiteţi email, nu veţi primi răspuns, nu veţi fi contactaţi. Mergeţi direct acolo ca să nu mai poată scăpa de voi.


3) mândria noastră de gay v-am mai spus de multe ori că atât timp cât ne pişăm pe noi să nu se afle nu ştiu ce, tot mereu aşa se va întâmpla. Nu vă supăraţi pe mine dar se vede de la o poştă că suntem bulangioaice, nu ştiu ce mare secret ascundem. Sexul în boscheţi nu mai e niciun secret pentru nimeni, de mult timp. Tot Occidentul ştie asta, că ne place să o punem la boscheţi. Nu vă mai căcaţi atâta pe voi de frică: este normal să te plimbi cât vrei, pe unde vrei şi la ce oră vrei. Atâta timp cât nu sunteţi prinse în flagrant cu pula în gură nimeni nu are nimic cu voi. Nimeni nu are dreptul să vă dea cu bâta în cap pentru că aţi ieşit la agăţat. Stă în puterea noastră ca asemenea psihopaţi să înfunde puşcăriile. Pentru asemenea acte antisociale se face închisoare, iar faptul că acestea au fost ţintite exact către o minoritate sexuală e circumstanţă agravantă în legislaţia românească

Dacă doriţi să vă sprijin în orice fel nu ezitaţi să mă contactaţi. De asemenea dacă nu vă simţiţi în stare să mergeţi la Poliţie să depuneţi plângere nu ezitaţi să mă contactaţi. Merg cu voi garantat. Dacă aţi fost bătute trebuie neapărat să mergeţi să scoateţi certificat medico-legal. Nu costă mult. Dacă nu aveţi bani plătesc eu.

Nu vă lăsaţi aşa ce dracu'
Contactaţi-mă pe mess dacă e cazul şi vă ajut cât pot:
gay_in_romania@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.