Tuesday, October 25, 2011

homosexualii ratati si homofobia

Cei care îi urâsc cel mai mult pe homosexuali sunt chiar aceştia. Mai există o specie care ne urăşte: homosexualii rataţi.
Homosexualii rataţi sunt nişte heterosexuali cu o bărbăţie foarte îndoielnică sau chiar inexistentă. Când mă refer la bărbăţie mă refer la caracterele sexuale secundare: voce groasă, figură virilă, comportament masculin. Toate astea le lipsesc. Sunt de fapt probabil niște homosexuali care și-au rezolvat orientarea sexuală negând-o şi aruncând cu zoaie asupra celorlalţi.
În fiecare societate există astfel de exemplare de femei cu pulă care urlă împotriva bulangiilor.
În Românica noastră îl avem pe Victor Roncea, pe care dacă l-ai vedea pe ștrase ai zice că este prea mare concentrația de surori pe metrul pătrat. Cu vocea lui mai bine nu ar deschide guriţa să vorbească despre bulangioaice. Dar Victoraş al nostru o face, pentru că probabil îi lipseşte simţul ridicolului.

Şi la americani există un astfel de exemplar: dr. Markus Bachmann. Acesta poate fi foarte uşor confundat cu o curvă masculină mai bătrâioară, rotofeie, zâmbăreaţă, cu voce piţigăiată, căreia ai crede că îi fuge ochiul după vreun şliţ bărbătesc. Ei, Markus a spus despre gay că sunt ca nişe barbari care trebuie educaţi.
America probabil are ceva mai mult umor decât Românica. O ţară întreagă, cu Jerry Seinfeld în frunte, a  râs cu poftă de doamna moralistă. "That's the guy teaching people not to be gay" (Acesta este tipul care îi învaţă pe oameni să nu fie gay). Şi i s-a arătat un exemplu:


Poate este timpul ca şi Românica noastră să nu mai fie aşa ţapănă şi lipsită de umor şi să râdă cu poftă de Victoraş şi de învăţămintele sale antigay.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.