Thursday, October 20, 2011

dumnezeu este homosexual: blestemul bulangioaicelor

Da, da, aţi văzut bine. Mult timp am crezut că Dumnezeu este femeie, dar acum în seara asta mi-a luminat minţile: este de fapt soră (cu pulă).
Să vă explic: parte din istoria gay-ilor din Bucureşti este Baia Arcului. Vai, Doamne, câtă pulă s-a mai supt acolo. Baia Arcului era celebră în Bucureşti. Acest stabiliment era situat în buricul târgului, pe strada Arcului, la doi paşi de Universitate. Veneau surorile să se îmbăieze cot la cot cu ţiganii şi şantieriştii din Capitală. Care ţigani şi şantierişti îşi descărcau coaiele pe nişte obraze subţiri de intelectuali fini şi nu numai. Tot aici venea şi răposatul Ioan Luchian Mihalea, pe vremea când era futăcios şi activ.
Numai că un ateu sinistru, adică Ceauşescu, dictatorul comunist, a trecut într-o dimineaţă prin zonă şi a hotărât să construiască un bulevard prin locurile unde era amplasată Baia Arcului. Şi cum împotriva voinţei unui dictator comunist, ateu, nu se putea face nimic, Baia Arcului a trebuit demolată ca să poată fi lărgită strada. Aşa de mare a fost durerea bulangioaicelor cu obrazul fin, încât au venit să pună flori în singura bucăţică de teren rămasă de la lărgirea străzii, transformată în parc. Şi din acel moment rugăciunile bulangioaicelor şi blestemele acestora au început să lucreze.
Ceauşescu a murit împuşcat, chiar de Crăciun. Aşa cum merită orice ateu.
După moartea lui Ceauşescu, la câţiva ani, a apărut, pe locul unde a fost Baia Arcului, o megaconstrucţie, templu al capitalismului, dedicată afacerilor şi banilor. De cum a început să fie construită s-au arătat semne mari de sus: o parte din clădirile vecine, aparţinătoare Bisericii Armeneşti, au început să o ia la vale.
La puţin timp după ce a fost terminată, construcţia de pe locul fostei Băi a Arcului a fost lovită de trăsnet şi a luat foc. Da, da, mânia divină a atins-o şi pe ea, aşa cum l-a atins şi pe Ceauşescu.
Şi asta nu e tot: la câţiva ani după ce a ars, această contrucţie a rămas tot nereparată, deşi lucrările au început de două ori. Acum este un schelet pustiu şi afumat.
Iată dragele mele ce înseamnă să te pui cu un Dumnezeu homosexual.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.