Tuesday, May 17, 2011

Politia Romana si drogurile

După ce v-a esplicat aici sora voastră cum stă treaba cu evaziunea fiscală şi Poliţia la covrigi şi cornuri, vă explică sora voastră cum stă treaba cu traficul de droguri şi Poliţia Română în Bucureşti, capitala României.

Cartierul Sălăjan / Titan, sectorul 3 Bucureşti, este o placă turnantă în traficul de droguri. Aici dacă sunteţi amatoare de senzaţii tari sau de bani rapizi, sub ochii atenţi ai firmei de pază BGS şi ai Poliţiei Române este raiul de pe pământ pentru voi.

Aveţi şi un număr cu noroc: secţia 13 Poliţie. Ete şi harta:


Vizualizare hartă mărită


Vă spune sora voastră: vă plimbaţi noaptea pe bulevardul Pallady (fostul bulevard Sălăjan), între staţia de metrou Nicolae Grigorescu (fosta staţie Sălăjan) şi staţia de metrou 1 Decembrie 1918 (piaţa Trapezului, fosta Piaţă a Macaralei), pe partea cu Piaţa Titan (sau Piaţa Sălăjan). Beliţi şi voi ochii la harta de dedesubt, este cam pe acolo pe unde scrie aleea pătulului.. La Piaţa Titan / Piaţa Sălăjan aveţi un cazino păzit de firma BGS şi un fastfood (pe partea cu linia de tramvai). Harta dedesubt:


Vizualizare hartă mărită


Veţi vedea aşa:
1) poliţişti în civil care şuşotesc cu paznicul BGS de la cazinou. Discută despre plantare de flori şi pericolul pe care îl reprezintă câinii vagabonzi pentru bucureşteni. Şi mai discută despre scorurile la ultimele meciuri de fotbal.
2) drogaţi cu sacoşe cu marfă furată pe care o plasează la acelaşi paznic.Am auzit cu urechiuşele mele de curvă bătrână comandă specială de la paznic pentru componente de calculator. Nu e pentru el, face şi el mai departe un serviciu la alte persoane.
3) multă lume cu glugă în cap şi burţi plâmbându-se şi ei ca să mai dea jos din şunci (bugetarii poliţiei române)
4) o dacie albă care merge încetişor pe lângă trotuar, care conţine iar burtoşi, fără glugă de data asta, ce îşi belesc privirile de poliţişti ca să vadă mai bine în ce categorie să vă includă: drogat, traficant sau bulangiu. Bulangiul sunt eu, staţi liniştite. Am avut onoarea să fiu condusă câteva sute de metri de acea dacie. Ştiam eu că sunt cuceritoare, dar nu-mi imaginam că i-am lăsat în limbă tocmai pe poliţişti.
5) dacă se ţine cineva discret după voi, asta înseamnă că probabil sunteţi filate de un poliţist. Acuma nu ştiu ce să zic, poate chiar sunteţi cuceritoare şi poliţistul este fermecat de voi. Mai degrabă eu cred însă că poliţistului îi este tare foame, de când cu salariile foarte micşorate.

Şi uite aşa toată lumea din Titan / Sălăjan este fericită noaptea: BGS-ul, drogaţii, câinii vagabonzi, poliţiştii care îşi rotunjesc şi ei bieţii veniturile lunare.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.