Wednesday, September 8, 2010

pedofilia la musulmani

În ţările musulmane fetele cresc separat de băieţi. Bărbaţii sunt separaţi de femei. Smerenia nu le permite femeilor să păcătuiască dansând pentru bărbaţi. Pentru bărbaţi dansează băieţi, de 13 anişori, siliţi să se îmbrace în femei şi să fie pupaţi de moşi de 50 de ani. Dacă le creşte barba nu mai sunt buni, deoarece nu mai pot arăta ca nişte fete fragede. Dacă ar fi doar atât şi tot nu ar fi în regulă. Oare ce efect are asupra unor copii dansul îmbrăcat în fete şi pupăturile hidoase ale unor bărbaţi?

Dar nu este numai atât. Aceşti copii sunt violaţi de cele mai multe ori:. Sunt tranzacţionaţi, exact cum sunt vândute la noi fetele de produs.

Practica este răspândită în Pakistan şi Afghanistan, unde copii de sex masculin uneori chiar numai de 9 ani sunt cumpăraţi pe o nimica toată de la familii foarte sărace.

Trebuie spus că pe vremea Talibanilor această practică a fost interzisă cu desăvârşire. Dar la Afghani este o tradiţie. Familiile îşi cedează copiii.

PBS, televiziunea publică din Statele Unite a difuzat un documentar intitulat "The Dancing Boys of Afghanistan".

Începutul documentarului dedesubt. Un extras mai mare aici. O postare de blog interesantă aici. (tot acolo aveţi şi un link la descărcarea completă a documentarului).
Creştinaşilor din Românica: sunt aceşti bărbaţi afghani, care mutilează viaţa unor copii, homosexualii contra cărora vă faceţi voi sumedenie de cruci?

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.