Friday, February 12, 2010

prădătorul neogen: http://www.neogen.ro/vior20

Întregesc speciile grădinii zoologice populate cu bulangii cu prădătorul anonim.
Are o anumită vârstă.
Are o poză în profil: un cal (sau iapă?), un peisaj, o poză de pe net cu bulangii, etc. etc. Asta ca să apară în căutări la categoria "profil cu poze".
Este vânător: stă la pândă, sare pe tot ce mişcă, are o tenacitate demnă de invidiat. Caută prăzi zilnice. Le ia din căutare şi apasă pe orice buton de adăugare prieten.
Nu se oboseşte să îşi cunoască prea tare victima, să îi acceseze profilul, să citească aşteptările, visele, preferinţele bietului muritor. Nuuuu. Prea obositor, prea mare pierderea de vreme.
Îşi adaugă victima în listă şi pe urmă o mai vedea ce pică.
Bunăoară mă trezec cu invitaţie de două ori in decurs de 30 de minute de la:
http://www.neogen.ro/vior20
37 de ani (mai puneţi probabil vreo 10).
descriere: "pana de idei, dar ne descurcăm". Pana de idei pare să fie permanentă, deci nu e pană, e penurie de idei. Cât de bine se descurcă nu îmi dau seama. Remarc pluralul modestiei sau al majestăţii: "ne descurcăm"... Sau probabil având in vedere penuria de idei este ajutată de vecini, de rude, de amici...
Poza: o iapă focoasă, de pe care lipseşte Făt Frumos. Veşnicul absent din viaţa bulangioaicelor de o anumită vârstă. Mă adaug categoriei de frustrate de absenţa Fătului Frumos. Oh doamne şi ce mă mai mănâncă păsărica!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.