Tuesday, November 13, 2012

bulangiii alcoolul si spionajul

O poveste românească cu spioni: ataşatul militar al ţării noastre la Chişinău se duce la o petrecere pentru diplomaţi. Ştiţi, una din acele petreceri făcute pe bani publici, pentru oameni plătiţi din bani publici, unde se bea şampanie, whisky, se mănâncă caviar şi alte alea.
După petrecere şi câteva pahare de vin, ataşatul militar al României se suie la volan cu aburii de alcool în nas, să se ducă ca tot omul acasă la nevestele lui.
Problem, mare problem: la cotitură îl aşteaptă o echipă de gabori de circulaţie de la Chişinău. Cărora li s-au lungit urechile de atâta aşteptare, că al dracu' bulangiu nu mai pleca odată de la petrecere.
Aşteptarea însă a fost cu noroc: l-au prins pe românaşul nostru. Bulangiul de Românica a fost şi filmat de o echipă de televiziune, care tocmai se întâmplase la faţa locului.
Conspiraţie mare, forţe negre diavoliceşti, care lucrează din umbră la subminarea prestigiului unei ţări mici, dar demne. Zice aici Hotnews, un site românesc de ştiri.
Întreb şi eu ca proasta:
1) legea nu e aceeaşi pentru toată lumea, inclusiv la Chişinău? Adică dacă în Românica treci pe roşu, te filmează camerele şi scapi pentru că ai coaie grele, de ce să fii condamnat la Chişinău?
2) În armată nu trebuie să lucreze bărbaţi? Bărbatul adevărat nu trebuie să bea zdravăn şi să se întoarcă acasă să îşi bată nevestele?

Dragă Hotnews, nu mai poate să bea omul şi să se suie aburit la volan că vine imediat gaborii şi presa. Ai dracu' ruşi, ce capcane grele ne întind nouă unei biete ţări.

PS: dacă cauţi pe internet Danicu Tanasa, cum îl cheamă pe bulangiul de Românica, care ne reprezintă cu cinste şi onoare ţara în străinătate, vei afla că totul a fost o provocare a Rusiei. Problema e la ei, nicidecum la noi care avem bulangii de ne reprezintă în lume aşa cum ne conduc la Bucureşti.



No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.