Monday, November 19, 2012

biserica bulangii si coruptie

Nu mai este un secret de mult că bisericile ortodoxă, catolică şi protestante sunt obsedate de sex.
Pe la toate colţurile, prin toate amvoanele, aruncă anateme asupra celor care se dedică sexului ca activitate de plăcere. Cei care preacurvesc vor arde în flăcările iadului. Aşa zice o carte scrisă acum câteva mii de ani de nişte beduini din deşert. Dacă scrie în cartea aia de îi zice biblie atunci cu siguranţă aşa e.
Homosexualii sunt nişte fiinţe diabolice, care atrag in mrejele lor tineri neprihăniţi pentru a-i corupe în scârnăviile lor.
Spumele pe care le fac aceşti obsedaţi sexuali împotriva celor care fac sex de plăcere mă lasă cât se poate de rece.
Ştiu bine că nu există dumnezeu. Şi chiar dacă ar exista sunt convins că l-ar durea drept in cur de cum se fut pământenii sau alte fiinţe dotate sau nu cu inteligenţă
Mai puţin rece mă lasă când văd că popălăii se amestecă cu cea mai mare neruşinare în demersurile legale: cum este arestat un grangur de la vreun partid, hop şi un popă să îl apere.
Bunăoară primarul unui oraş românesc este arestat sub învinuire de corupţie, zice Hotnews.
Imediat se face un miting în care apare ditamai ministrul şi vreo doi popălăi cu ceafa groasă, care în mod evident postesc de se rup şi beau numai aghiazmă de 40 de grade, să îl susţină pe sărmanul primar în ceasuri grele.
Biserica explică că la ceasuri grele bietul creştin trebuie ajutat prin rugăciune.
Ce superioritate morală, ce principii demne de pus în ramă. Halal.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.