Sunday, September 25, 2011

psihopatia in romania: evz ro si homosexualitatea

Credeaţi că m-aţi perdut? Nu, am revenit, chiar înainte de a mă întoarce în România. Mai proaspătă, mai apetisantă.
Am lipsit vreo 3 luni de pe blog, o vacanţă cam lungă, nu am supt pe nimeni decât cu gândul, dar voi face o cură de castraveţi în Românica.
Deajuns despre asta.
Un articol din Evenimentul Zilei (sfaturile unei psiholoage către un homosexual căsătorit) provoacă o avalanşă de comentarii de la psihopaţii netului.
Anonimitatea aparentă (nu şi reală) a internetului pemite tuturor românaşilor cu probleme la căpăţână şi multe frustrări să se manifeste plenar.
Iată din reacţii la articol:
1) "Du-te la psihiatru poponautule. Homosexualitatea e o boala pshica."
2) "Bolnavior la acoperis, s-a hotarat sa fure carnati cu kurul."
3) "Articol inventat pentru a promova po_ponautzii.
La fel de intamplator filmele de la Hollywood tot mai des au cate un po_ponaut in rolurile principale, desenele animate au inceput sa aiba po_ponari printre personaje (copii trebuiesc educati de mici ca e bine sa ai placeri pi_dosnice, nu?). Cine draq mai da doi bani pe un alb crestin cu familie si copii ? Political corectness-u te vrea po-ponaut si cat mai bronzat.
"
O să recunoaşteţi aşa: nu eu sunt nebun, ceilalţi sunt (1 şi 2). Nu contează că homosexualitatea nu e un diagnostic psihiatric de câţiva zeci de ani.
Comentariul 3: Homosexualitatea, francmasoneria etc. sunt forţe din umbră (diabolice) pentru decimarea populaţiei mondiale, distrugerea familiei tradiţionale, etc. etc. A era să uit de evrei. Şi pe lângă asta mai avem şi ţigani în România. Teoria conspiraţiei de la extremiştii de dreapta, garda de fier, legiunea arhanghelului Mişulică.
Sonaţi sunt peste tot, dar ca pe web-ul românesc parcă nu am mai întâlnit.
Oricum acestor vizibili le spun aşa (cadou de la mine că sunt fată bună).
Webmaster-ul de la un site vede adresele de IP de la care se postează comentarii. Asta înseamnă că dacă acest webmaster are tentacule de SRI ştie cine le postează. Şi uite totuşi cât de uşor este să supraveghezi extremiştii de Românica. Postezi un articol capcană şi voilà, toţi se grăbesc ca muştele la căcat să depună ouăle inteligenţei lor. Dragilor, tot aşa se supraveghează şi pedofilia pe net, te dai drept pradă uşoară pentru pedofili, deşi tu eşti poliţist cu burtă.
Vă sugerez un open proxy, dacă ştiţi ce e aia.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.