Saturday, November 13, 2010

poponarii din America

Neobrăzarea homosexualilor nu cunoaşte margini. În curând îi vor forţa pe toţi, pe tot mapamondul, inclusiv pe locuitorii unei mici ţări europene intitulată Românica, să le suporte scârnăviile.
Le dai o mână şi îţi iau tot penisul.
Cum altfel poţi califica decât obrăznicie maximă faptul că trebuie să le înghiţi gesturile scârboase în baruri. Stai şi tu cu pizda ca tot omul la o cafea şi o bere fără alcool şi se înfiinţează două erori biologice lângă tine care întâmplător au sex masculin în buletin şi încep să se pipăie.
Huo!
Cam asta au avut tupeul să facă în anii 90 nişte nenorociţi de poponari din New York, Statele Unite, din organizaţia Queer Nation (Naţiunea pe invers). Au înfiinţat o strategie numită "Direct Action" (Acţiune Directă). S-au năpustit peste barurile oamenilor normali. Au început să se pipăie şi să se sărute sub privirile îngrozite ale perechilor de acolo.
Alte erori biologice în alt oraş, San Francisco, din ţara intitulată Statele Unite, au scos vorbele astea:
"We're Here! We're Queer! Get used to it"
Traducere:
Suntem pe dos.
Vreţi nu vreţi,
Tot o să ne vedeţi.

În Europa mai există un bastion al curăţeniei sufleteşti, Românica, păzit cu străşnicie de o biserică care a trecut direct de la linsul în curul comunistului şef la bătut bulangii pe stradă.
În această ţară cu privelişti minunate de peturi multicolore în stânga şi dreapta şoselelor, poponarii nu vor avea niciodată tupeul să iasă pe străzi şi să se sărute. Există din fericire o armată de suflete curate, înarmate cu răngi şi semnul crucii, care veghează la neprihănirea acestui neam românesc.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.