Monday, May 6, 2013

Hristos a inviat

Aşa se zice de Paşti.Unu' zice că a înviat şi celălalt zice că da, adevărat a înviat.
Da' de ce tre' să spună neapărat adevărat?
Este cineva care îndrăzneşte cumva să spună că nu e adevărat, că nu a înviat? Că Iisus nu era fiul lui Dumnezeu?
Probabil, din moment ce trebuie mereu să spui adevărat ca şi cum ai spune că da l-ai văzut într-adevăr pe Moş Crăciun.
Eu zic să vă folosiţi creierele şi să nu mai credeţi în toate prostiile, mai ales în cele care vă fac rău. Creştinismul nu vă face bine, este o religie care  îi afuriseşte pe homosexuli, îi bate, îi înjură cum poate ea mai bine. Când scăpaţi de jugul ei vă luaţi o mare piatră de pe inimă.
Nici pentru heterosexuali nu e prea grozavă. Femeile adultere sunt ucise cu pietre. Care va să zică sexual nu ai voie să experimentezi, trebuie să te fuţi doar în pizdă şi mai ales nu care cumva să te uiţi la alt bărbat decât la bărbatu'tău că eşti trasă de păr şi omorâtă cu pietre. Asta despre egalitatea de drepturi între sexe şi despre minorităţi sexuale sau despre curiozitatea sexuală.
E cam greu de crezut că o asemenea religie barbară ne mai poate reprezenta în anul 2013. Dar creştinii au un obicei interesant să îşi aducă aminte din biblie doar ce le convine şi să uite ce nu prea le convine... Şi mai cred că un condamnat la moarte (de propriul popor) pentru blasfemie (ce barbarie: să condamni la moarte pe cineva pentru blasfemie!) era fiul unei fiinţe supreme şi că a înviat a treia zi (există martori în acest sens care l-au văzut plimbându-se şi stând de vorbă cu ei).
Ufff. reveniţi cu picioarele pe pământ, hai să ne ocupăm de problemele reale: genocidele, războaiele, fanatismul, terorismul şi câte şi mai câte. Nu de alta dar când veţi fi aruncaţi în aer de către un jihadist este greu de crezut că veţi învia a treia zi.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.