Friday, May 3, 2013

golanii gayromeo

Este criză şi foame mare. Mulţi românaşi de ai noştri, plini de iniţiativă, hormoni, şi neavând nimic special de pierdut (vreo reputaţie, slujbă, familie, etc.) pleacă pe capete în autobuze ticsite spre Occident.
Acolo se înfundă în vreo cârciumă gay, dau o muie rapidă şi sunt plătiţi. Generos pentru România.
Tot acolo află că bulangiii nu îşi ascund feţele. Că defilează de 1 Mai al lor, vara, când se sărbătoreşte an de an demnitatea lor.
Românaşii revin în tărişoara lor. Aşa, de Paşti, să celebreze învierea unui beduin de acum 2000 de ani.
Ce să facă şi ei în zilele de post, când e plictiseală mare? Carne nu pot mânca dar o pot oferi contra cost pe gayromeo.
Tariful pe tarabă e 0 lei. Nu ca la pieţe unde trebuie să plăteşti galantarul, că vinzi sau nu vinzi. Scoţi repede marfa şi scrii ceva. Nu trebuie să scrii că nu ai nimic de spus. Că nu cauţi nimic, decât doar poate o victimă cu portofelul plin.
Daca vă uitaţi pe profile, veţi constata că poate mai mult de jumătate sunt umplute cu citate, cu puncte de suspensie, cu steluţe şi mai ştiu eu ce.
Adică sunt ale unor oameni care nu au ce spune despre ei şi nici nu aşteaptă ceva anume de la cineva. Cărora le este indiferent ce vârstă ai, cum araţi, cu chelie, cu burtă sau cocoaşă. Atâta timp cât paraii urlă în buzunarul tău eşti OK. Multe dintre aceste profile au poze cu faţa. Cum vă scrisei mai sus nu sunt gay decişi să lupte cu faţa pe gayromeo pentru demnitatea lor. Sunt golani care nu au nimic de pierdut.
Puneţi-vă un pic mintea la contribuţie când scrieţi cuiva de pe gayromeo.
De pildă  marius1985rosse:
Titlu profil: puncte de suspensie
Descriere amanunţită: ask me
Ce aşteaptă de la partener (vârstă etc, detalii atât de importante la gay). necompletat
Orientare: gay (!!!)




No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.