Saturday, September 15, 2012

casatoriile homosexuale in franta

Odată cu venirea stângii la putere în Franţa se accelerează legiferarea egalităţii între partenerii de sexe diferite şi partenerii de acelaşi sex.
În data de 24 octombrie va fi prezentat în consiliul de miniştri francezi proiectul de lege privitor la căsătoriile între persoane de acelaşi sex şi adopţiile în cuplurile căsătorite homosexuale.
Ghici cine se opune?
Bingo: haimanalele de popi catolici, care după ce au violat copii sunt îngreţoşaţi să vadă cupluri homosexuale beneficiind de drepturi egale.
Şi de ce anume se îngreţoşează bărbaţii cu rochii albe? Pentru că asta va deschide calea căsătoriilor între mai mult de doi parteneri şi a legalizării  incestului, susţine arhiepiscopul de Lyon.
În apărarea instituţiei sacre a căsătoriei, lăsată de Yahve cu limbi de îngeri, popa de lion se bazează pe o cărţoaie însăilată acu' câteva mii de ani de nişte ciobeni din deşert care dispuneau de date demografice şi studii sociologice. Un adevărat specialist al impactului social, acest arhiepiscop, ca toate minţile întunecate de religiile monoteste de altfel.
Articolul din Le Monde.
Vă recomand să citiţi şi părerea cititorilor despre popa de lion.
Eu va traduc una:
"14 septembrie: ziua mondială a prostiei monoteiste".
Amin!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.