Saturday, August 18, 2012

bulangioaicele PNL: Fenechiu

Aş dori să adaug la lunga listă de bulangioaice din politica românească încă una:
Fenechiu sau mai bine zis Fenechioaica.
Nu vreau să spun că Fenechiu este homosexual, jur pe biblie în faţa "haitelor" de procurori.
Vreau să spun că Fenechioaica e bulangioaică.
Ce înseamnă asta?
Înseamnă că dacă o vezi într-o noapte ceţoasă în parcul Operei din Bucureşti, în boscheţii căruia ne mai futem noi din când în când, vei striga la ea cu siguranţă: soro, iar ai venit nesătulo, mai lasă şi pe altele, ai semnat destul condica. Adică are un comportament tipic. O privire caldă, o voce de soră, ochi mari şi umezi, buze pregătite să acţioneze ca nişte ventuze pe carici. Nu e nimic rău în asta. Dacă o vezi la operă.
Însă Fenechioaica este bulangioaică şi din alt motiv. Gândiţi-vă ce înseamnă în româneşte bulangiu: perfid, pervers, ascuns, diabolic. Personaj negativ. Adică este sora care se face luntre şi punte pentru a ajunge la pulă, după care zice că ea nu a supt în viaţa vieţii ei pulă şi că este heterosexuală. Este bulangiul ascuns, mincinos, pervers. Specie covârşitor majoritară în Românica, pe cale de dispariţie în Occident şi - sper eu - pentru nepoatele mele - dispărută în România viitorului.
Sora care aranjează cu ţigani să fure transformatoare şi apoi le revinde tot la cei de la care le-a furat.
Se adauga cu brio la lista lungă de bulangioaice din politica românească, adică nişte bărbaţi lipsiţi de pulă, Corlăţeanu, Zgonea, Adomniţei, Ponta, etc. etc. Aceştia se mai învârt încă în jurul WC-urilor la ceas de noapte adulmecând mirosul slobozului şi al urinei, aşa cum făcea ex-ministresa sănătăţii Nicolăescu (Nicoleta de la liberali) prin anii '90.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.