Wednesday, February 2, 2011

filme porno ochelariste hype8004 neogen

Hype2004 este o masculă feroce, cu 2 borcane pe nas şi o ţigară în gură. Cum la bloc s-a certat cu comitetul (preşedintele de scară a făcut-o labagioaică), Acid Guy (nu gay fă, guy) - căci aşa îşi zice pe net - se revanşează cum poate pe neogen: plaseză complimente pe unde poate. Doar e pe gratis.
Tare îmi place pe neogen: de fiecare dată când cineva intră la mine pe profil şi mai postează câte o drăgălăşenie, când îndrăznesc să răspund (doar la mine pe profil), cei de la Neogen hop şi ei: ba îmi şterg profilul, ba îmi şterg comentariile. Ca acum. Dar eu fată prevăzătoare fac poze. Adică să vă explic cum stă treaba: o femeie violată se duce la poliţie şi îl reclamă pe violator. Poliţistul îi zice. "ce vrei fă, suntem bărbaţi, de ce pula mea ai ieşit din casă. Eşti vinovată". Cam aşa stă treaba şi cu cei de la neogen.
Iată dedesubt intelectualul românesc ros de grija bulangiilor. M-am săturat de şantierişti, mă reprofilez pe drogate cu idei măreţe. Faceţi clic pe poză şi citiţi de jos în sus:

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.