Sunday, December 26, 2010

sfarsitul pamantului vine in 2011

Aud des la televizor: vremile de azi, agitate.
Babele mai temătoare se aşteaptă ca un dumnezeu de undeva de pe lângă planeta Marte să ne trăsnească pentru că am păcătuit prea mult maică.
Ia să le luăm pe rând:
1) drogurile. O adevărată nenorocire a timpului nostru.
Acu' mai bine de o sută de ani, părintele comunismului, Marx, spunea despre religie că este opiul popoarelor. Adică fumezi religie, visezi frumos şi uiţi de adevăratele probleme.
Acu' o sută de ani opiul era resimţit ca o nenorocire. Care va să zică şi atunci erau droguri. Adevărata nenorocire nu e opiul, este religia - ne-a spus un evreu.
2) sexul: tot felul de scârnăvii: bărbaţii nu şi-o mai bagă în pizdă, femeile o iau sus şi pe la spate. Bărbat cu bărbat, femeie cu femeie. Ca şi la Sodoma şi Gomora ceva cataclism provocat de îngeri se va întâmpla. Traducere: pe pământ vor veni primii extratereștri, care din necunoaștere vor intra într-un bar de bulangii, vor fi futuți în cur și, răniţi în onoarea lor de extratereştri, vor rade de pe fața pământului toată rasa noastră.
La modul serios: cine face dragoste, sex etc. nu se mai căsăpește pe câmpul de luptă cum se întâmpla pe vremurile unui așa-zis mesia, în care existau sclavi torturați și futuți în cur. Nu se mai căsăpesc pentru că sunt prea obosiți. Asta a descoperit-o generația flower-power care erau mai mult drogați și se futeau cu cine apucau, unde apucau și cu ce gaură nimereau.

Urările mele:
1) să vă futeţi cât mai mult. Ce nu fuţi pe lumea asta pupi în cur pe lumea ailaltă, mi-a şoptit mie un înger înaripat descălecat din OZN.
2) etnobotanicele: mai slab cu alea periculaose. Mai puţin alcool şi ţigară.
Să trăiţi să-mbătrâniţi etc. etc.
Vă pup dulce pe pulă pe crai şi pe botic pe surori.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.