Tuesday, September 8, 2015

gayromeo aka planetromeo

Nu mai e gayromeo. E planetromeo. Personajele nu s-au schimbat Aceiași rupți de realitate și libidinoși pentru cei săriți de 40.

Bărbații săriți de 40, în special în România, sunt chelioși, burtoși, fumează, mai și trag la măsea. Desigur nu toți, dar aș îndrăzni să spun că marea majoritate au cel puțin două din metehnele de mai sus.
Aceste băbăciuni apucate au renunțat de mult la vreo speranță în viața lor gay. Multe sunt căsătorite, cu copii. Ce le-a mai rămas în viață: un sex pe fugă. 
Da, da' nu cu oricine. Băbăciunile au pretenții: dacă se poate cu mușchi, tânăr și cu pula mare e perfect.

Tinerii gay din România au o scârbă profundă de băbăciuni.
Eu însămi, fiind una dintre băbăciuni (apropos, mai suntem și mai multe decât tinerii), știu ce vorbesc.
Tinerii gay nu acceptă nici măcar să stea de vorbă. Care va să zică este o prăpastie, un hău între ce vor băbăciunile și ce vor prospăturile gay.

Ce le rămâne băbăciunilor? Niște disperați, fie care nu au unde să doarmă, nu au ce mânca, nu au ce fuma și bea, fie care le momesc și apoi le bat și le fură. Sau nici măcar atât; nu le mai rămâne nimeni, deoarece nimeni nu vrea să se uite la ele.

Așa se face că le aud veșnicele văicăreli: "nu am găsit niciodată nimic pe saitu' ăsta! m-am săturat de gayromeo / planetromeo."

Fă duselor, nu este vina saitului, este vina celor îl populează, adică a tuturor disperatelor și nefututelor care așteaptă zi și noapte pe campionul la culturism cu pula mare să le spună ce deștepte, frumoase și bune de futut sunt.

De exemplu caut pe planetromeo bărbați între 45 și 65 de ani. La vârstă mă iau după ce zic ei. Știu bine că și-o mai micșorează.

profil_pasiv are 47 de primăveri, și vrea bărbați cu 15 până la 25 de ani mai tineri. Este o balenă. Are 1 metru 81 și 89 de kile.

MaturcautTanarStapan: are 55 de ani. Nu ne spune cum arată, cât de înalt e, ce tonaj are. Pentru el nu contează, contează să îl bată unu' tânăr.

O irlandeză tembelă denumită DUBLINCITY2 are 48 de ani. Își dorește prospătură cu cel puțin 23 de ani, dar poa' să fie și cu 29 de ani mai tânără. Le invită în Irlanda să le spele, hrănească și sugă pula.

Una de îți zice melograno1970, în vărstă de 45 de primăveri caută prospături cu cel puțin 19 ani mai tinere, dar poa' să fie și cu 2 de ani mai tinerei.

Și lista poate continua la infinit...


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.