Friday, April 12, 2013

biserica ortodoxa si homofobia

În sfârşit cineva cu curaj în guvernul Pontilina: Remus Cernea. Doreşte să iniţieze un proiect de lege prin care permite uniunile civile între parteneri de acelaşi sex. Ateu şi prietenos cu gay-ii, Remus Cernea e printre puţinii politicieni români cu curaj. Felicitări.
Care este reacţia Lui Radu Mazăre?
"E tâmpită rău!"
Textul în Evenimentul Zilei.
Radu Mazăre, deghizat sau nu în nazist, este prieten convins al păsăricii şi homofob convins. Eu zic să îi facem reclamă la socialişti europeni, să vadă şi ei cu cine au de-aface în PSD.
În privinţa Bisericii, gata s-a luat decizia. prea cinstitele feţe bisericeşti au găsit diagnosticul: Remus Cernea are nevoie de psiholog. De psiholog de Românica, că de psiholog de pe alte meleaguri, ceva mai civilizate, în niciun caz. Cea mai fericită zi din viaţa unei parlamentare canadiene a fost aceea în care în ciuda spumelor făcute de biserica catolică a fost votată legea care permite căsătoria între persoanele de acelaşi sex în Canada. Cea mai frumoasă zi din viaţa mea va fi tot aşa, ziua în care voi vedea bărbaţii în rochii din biserica ortodoxă umiliţi: şi Parlamentul României va vota legea care va permite căsătoria între persoane de acelaşi sex. Dacă tot vor să poarte rochii eu le trimit şi la coafor să îşi facă permanent şi la cosmetică să se fardeze. Apoi pot susţine recitaluri în biserică pe bază de aghiazmă si strigături cu voci subţiate.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.