Tuesday, December 18, 2012

raporteaza . ro

De acu' înainte poţi raporta orice pumn îl primeşti dacă eşti bulangiu (gay se zice bre').

Accept Romania, finanţat de Ministerul de externe al Olandei, înfiinţează un site, raporteaza.ro, unde poţi povesti infracţiunile motivate de ura faţă de homosexuali.

Dar:

1) autorităţile româneşti au o durere puternică în partea din spate. Le doare tare de tot de raportează.ro.
2) baza de date nu are nicio valoare juridică şi poate fi pusă în orice moment sub semnul îndoielii
Pentru a face plângere legal este nevoie să o depui în persoană, în scris, la o secţie de poliţie. Plângere penală pe internet nu există. Ai fost victimă dacă ai depus plângere la Poliţie, dacă agresorul a fost pedepsit conform legilor din Românica. Dacă ai completat o plângere pe internet nu ai fost victimă. Pretinzi că ai fost victimă, dar autorităţile din Românica vor zice întotdeauna că oricine poate scrie orice pe internet, asta nu înseamnă şi că e adevărat. Deja au şi zis asta, vezi acest articol.
Ca să depui o plângere legal atunci tu victima o să faci cunoştinţă cu gaborii româneşti. Drăguţii de ei. O să fie foarte amabili cu tine, vor încerca cu cele mai dulci vorbe să te convingă că eşti ultimul rahat al societăţii din Românica. Mai ai chef să depui plângere?

Si atunci la ce bun raporteaza.ro? Raportările periodice ale Accept România.

Dar un site care să monitorizeze homofobia în rândul gaborilor româneşti există? Există vreun efort adevărat pentru curăţirea Poliţiei Româneşti de gunoaiele de acolo? Acolo vreau mai ales să văd că se duc banii Ministerului Olandez de externe

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.