Tuesday, March 27, 2012

urban iulian PDL si homosexualii

Am început să strâng mărturii din toate partidele.
Acum despre cel de-şi zice "democrat liberal".
Iată dragele mele pe cine votăm. Iulian Urban, senator democrat liberal de Ilfov ne-o zice bine:
"Au inceput manifestarile de prozelitism organizate de homosexuali, pedofili, lesbiene, zoofili si necrofili , adica exact ce-i lipseste Romaniei in timp de mare criza! Copiii nostri sunt in pericol !"

Am nişte observaţii despre textul scris de Urban:
1) LImba română săraca, Ditamai senatorul nu prea le are cu substantivele neutre.
"Asta este una din "beneficiile"capitalismului autentic,adus de asa zisa libertate" zice Urban despre manifestările deşănţate ale gay-ilor bucureşteni. I-a scăpat.
2) după ce ne pune alături de zoofili, pedofili şi necrofili, Urban strigă că nu este homofob. Are o problemă  cu hainele şi cu cea mai veche dintre meserii. În rest e în regulă. Îşi doreşte: "un mars la care sa participe nu prostituate si proxeneti, ci oameni care muncesc, profeseaza, isi platesc taxele, aduc un aport benefic la dezvoltarea societatii. Sa defileze homosexualii si lesbienele care sunt de valoare, daca exista, care ocupa functii importante, care sunt personalitati in domeniul lor profesional, care au afaceri reusite, care sunt sportivi de performanta, care au crescut/cresc copii, care sunt medici sau oricare dintre ei care munceste cinstit.". Ce spuneţi fetelor din PDL cu funcţii importante, cu afaceri de succes şi chiar cu copii, vă băgaţi la marş? Vedeţi să vă lăsaţi trusa de farduri acasă. Şi fără peruci, se pare că, fiind chel, Urban nu prea apreciază podoaba capilară, mai ales la bărbaţi.
3) faza cu aduc un aport. Şi ca să fie sigur mai pune şi benefic. Este a doua oară, Urban. Oare de ce nu te-a lăsat corijent profesoara de română?
4) Proasta de mine îmi imaginam că un senator este o fiinţă cu gândire profundă, cu educaţie aleasă şi care când deschide gura ne uluieşte. La crème de la crème. Urban însă e de-al nostru. Am aflat de la el că există un capitalism autentic. Că trăim într-o falsă libertate. Că homosexualii sunt bolnavi. Că nu le funcţionează capul cum trebuie. Că fundaţia Accept (cea are apără intersele comunităţii LGBT) primeşte funduri uriaşe din străinătate. Din străinătate bre, de la agenturi. Că bulangiii, când nu se fut în cur între ei, atrag în mreje copii. Dacă e penurie de copii, atunci au capre la dispoziţie. Şi dacă nu sunt la dispoziţie nici copii nici capre atunci un cadavru de la Morga e bun. Cam asta înseamnă senator dâmboviţean de Ilfov.

Aşa şi la final:
am nescaiva şcoală (vreo 24 de ani), probabil mult mai multă ca tine, Urban. Sunt un mic capitalist. Vorbesc corect româneşte. Nu fut copii în cur, nici capre, nici cadavre. Ador enorm să port pantaloni găuriţi în cur şi să sug pula în scări de bloc. Cum mă încadrezi? Proxenet, prostituată sau cu afacere reuşită? Tuleai Doamne, rău mai e să fii sărac cu duhul, Urbane.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.