Wednesday, January 11, 2012

sociopatii gayromeo jl_ag made in the uk

Să fii gay în România este deja greu de tot. Să te mai simţi insultat şi de propriii confraţi (sau consurori) este şi mai greu.
Dar se întâmplă frecvent.
Se întâmplă ca cei care, de bine de rău, nu bat la ochi, să te ia peste picior, să te ridiculizeze, să te respingă. "Bărbaţii", cei care nu sunt arătaţi cu degetul pe stradă de heterosexualii furioşi de Românica, sunt printre primii cere aruncă cu piatra în noi, cei mai feminini. Le prinde bine că sunt masculini. Foarte bine, să fie pentru ei, nu îmi pare rău, nu sunt invidioasă.
Dar mă scoate din sărite când găsesc câte o sociopată din asta de genul jl_ag de pe gayromeo.
1) vorbeşte englezeşte şi spaniolă, nu vorbeşte româneşte, dar domiciliază în Românica noastră, sectorul 1 Bucureşti.
2) ne zice aşa (traducerea mea din anunţul publicat în engleză)
"Caut jucători de volley ca să alcătuiesc o echipă gay (proiect). Nivel mediu sau înalt in volley. Persoane de treabă şi frumuşele. Fără mincinoşi, surori efeminate, bulangioaice sau escorte."
Ca să puteţi vedea anunţul lui jl_ag trebuie să aveţi profil pe gayromeo şi să fiţi conectaţi la acesta (secrete mari deh în acest profil....)




Nu avem destui sociopaţi în Românica noastră, ne-am mai molipsit şi cu cei britanici (termenul pentru bulangiu din anunţ - poof , este folosit mai ales în engleza britanică şi da, este considerat jignitor).
Dragoste, ce cauţi tu pe gayromeo mă întreb, dacă tot nu ne placi foarte tare?

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.